Oto Kiralamada Uygun Fiyatın Adresi


 

 Trabzon ilinde hizmet veren ve uzun yıllardır yerli ve yabancı turistlerin tercihi olan Trabzon Car, geniş araç filosu ve ayrıcalıklı seçenekleri ile her geçen gün büyümeye ve hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Bölgeye gelen tatilciler ve özellikle de iş adamları tarafından tercih olunan firma, her segmentten araç modellerini bünyesinde barındırıyor ve müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak olan araçlar ile hizmet veriyor.

 Ayrıca oldukça uygun Trabzon kiralık araç fiyatları ile hizmet veren firma, dönem dönem düzenlediği indirim ve kampanyalar ile de fiyatları daha da aşağı çekiyor. Bu sayede sizlere çok daha uygun fiyatlı kiralama yapma imkanı tanıyorlar.

 Kaliteli ve Profesyonel Hizmet

 Uzun yıllardır sektörde hizmet veren firma, ilk kurulduğu günden bu yana daima kaliteli ve profesyonel bir şekilde hizmet veriyor ve her geçen gün tecrübesini artırmaya devam ediyor. Üstelik giderek gelişen bir yapıda olan firma, yatırımlarını da müşterilerine daha iyi şekilde hizmet verebilmek adına yapıyor.

 Uygun Fiyat Avantajları

 Trabzon kiralık araç konusunda oldukça uygun fiyatlar sunan firma, bu yüzden birçok kişinin tercihi oluyor. Hem şoförlü hem de şoförsüz araç seçenekleri için sundukları fiyatlar ile adından söz ettiren firma, ayrıca her aracı için ekstra avantajlar da sunuyor. Bu sayede size üst düzey ve kaliteli bir şekilde hizmet veriyor ve bunu oldukça uygun fiyatlar ile sağlıyorlar.

 Yüksek Araç Çeşitliliği

 Giriş seviyesi başta olmak üzere, VIP araçlar ile de hizmet veren firma, 6 farklı araç modeli ile sizlere hizmet veriyor. Tamamen ihtiyaçlarınıza yönelik olarak tedarik ettikleri araçlar, düzenli bakım ve kontrollerden de geçiriliyor ve bu sayede olası tüm sorunlar ortadan kaldırılıyor. Ayrıca araçlar, firma tarafından düzenli olarak sterilize ediliyor ve temizlenerek sizlere sunuluyor.

 Firma ile Nasıl İletişime Geçersiniz?

 Eğer sizde Trabzon il sınırları içerisinde araç ihtiyacı duyuyorsanız ve araç kiralamak için bu firma ile iletişime geçmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken firmanın İnternet sitesini ziyaret etmek. Firmanın İnternet sitesini ziyaret ettikten sonra, sol alt kısımda yer alan iletişim seçeneklerini kullanabilir ve araç kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

TrabzonCar Araç Kiralama ve Havalimanı Transfer Hizmetleri

7/24 Rezervasyon ve İletişim Hattı: +90 530 683 10 00

E-Posta Adresi: info@trabzoncar.com

Resmi Web Sitesi: www.trabzoncar.com

Adres: Trabzon Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu Terminali, Konaklar Mahallesi, Ortahisar 61010 Merkez/Trabzon, TÜRKİYE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Son Dönemlerin Gözde Mesleği Mankenlik

Cildinizin Güzelliği Sizin Elinizde

En Faydalı Cilt Bakım Önerileri İçin Doğru Adres!