Farklı Bir Eğitim Anlayışı


 

 Ankara’da Kızılay dershane merkezi olmanın gereğini yerine getiriyor. Ata Prestij Butik kursları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin emsalleri arasında sıyrılarak daha iyi imkânlarda eğitimlerine devam etmeleri için farklı bir eğitim anlayışı çalışıyor.

 Eğitimin Kalbi Ankara’da Atmaya Devam Ediyor

 Kızılay LGS kurs merkezi olma özelliğini butik kurslarla devam ettiriyor. İyi bir lise eğitimi üniversiteye hazırlığın temelini oluşturuyor. LGS sınavlarında başarının anahtarını elinde tutan Ata Prestij, 7. ve 8. sınıflara yönelik 8 kişilik sınıflarda yürütülen kurslarla öğrencileri en iyi liselere aday hale getiriyor. Hafta sonları tam gün ve hafta içi kurslarıyla yıllık 1000 saati bulan takviye, gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarmak için yoğun bir çalışma temposuyla başarı getiriyor.

 Her Üniversite İş Sağlamıyor

 Ülkemizde üniversite sayısı arttıkça üniversiteli olmak da kolaylaşıyor. Ancak, iyi bir gelecek donanımlı üniversitelerin gözde bölümlerinden mezun olmakla mümkün olabiliyor. Bunun bilincinde olan Ata Prestij Kızılay YKS kurs merkezinde sizleri bekliyor.

 Öğrenci Sıfır Hataya Hazırlanıyor

 Kurslarda tüm öğrencilerle birebir ilgileniliyor. Hata analizi yapılarak eksik konulara ağırlık veriliyor. ÖSYM tarafından yapılan sınavlara paralel olarak hazırlana sorularla öğrencilerin sınav deneyimi artırılırken her deneme sınavı sonucu öğrenci bazında analiz ediliyor ve öğrencinin eksiklikleri üzerinde çalışmalar sürdürülüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Son Dönemlerin Gözde Mesleği Mankenlik

Cildinizin Güzelliği Sizin Elinizde

En Faydalı Cilt Bakım Önerileri İçin Doğru Adres!