Geri Dönüşümün Adresi


 

 Bu pazar yerini, hurda ve geri dönüşüm adıyla tanımlayabileceğimiz, her türlü hurda malzemelerinizi sizden almakta olup geri dönüşüme kazandırmaktadır. Hurda Pazarı’nın size sunduğu eşsiz hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız bir tıkla bu pazara ulaşmanız mümkündür. Elinizde bulunan az hasarlı ya da eskimiş kullanılabilir özellikteki eşyalarınızı teslim edecek adres arıyorsanız burası tam size göre bir adrestir.

 Ne Gibi Hizmetler Veriyorlar?

 çıkma ürünler ve parçalar olarak bilinen elektronik parçalar, araç ve vasıta parçaları, beyaz eşya parçaları, her türlü makine parçaları ve bunların dışında hasarlı ve hurda araçları sizden alarak geri dönüşümle yeniden topluma kazandırmaktadırlar. Hurda olarak kabul edilen bütün malzemeleri toplayan firma, camından kağıdına, ahşabından metaline varana kadar hepsini toplamaktadır.

 Hasarlı ve Hurda Araçlar Nelerdir?

 hasarlı ve hurda araçlar içerisinde otomobil, motosiklet, minibüs, kamyon ve kamyonet, traktör, çekici ve otobüs gibi araçları toplayarak alıcı ve satıcı arasındaki en önemli görevi üstlenmektedirler. Geri dönüşüme yeni bir bakış açısı kazandıran firma, bu hizmetiyle hem halka hem topluma fayda sağlamaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Son Dönemlerin Gözde Mesleği Mankenlik

Cildinizin Güzelliği Sizin Elinizde

En Faydalı Cilt Bakım Önerileri İçin Doğru Adres!