Televizyon Ekranlarında Olan Biten Ne Varsa Bu Sitede

 Televizyon ekranlarındaki gelişmeleri herkesten önce bilmek isteyenlerin ekrann web sitesini takip etmeleri yeterli. Sitede yeni başlayan dizilerle ilgili bilgiler, dizi fragmanları, günlük reyting sonuçları gibi televizyona dair her konuda içerik bulunuyor.

Videolar bölümünden dizilerin sevilen sahnelerini ve fragmanlarını bulmak mümkün. Ayrıca komik video izlemek isteyenler, birçok skeç videosu da bulabilir. Özellikle Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 skeçlerinin çoğunluğu bu bölümde verilmiştir.

Anasayfadan kolayca ulaşılabilen "Kim kimdir?" adlı bölümde dizilerin dikkat çeken karakterleri ve canlandıran dizi oyuncuları hakkında incelemeler yapılmıştır. Oyuncunun hayatı, eğitimi, kariyeri ve hatta hakkında çıkan magazin haberleri bile verilerek meraklıları için özel bir bölüm oluşturulmuştur.

Reyting sonuçları da hem totalde hem AB grubunda olmak üzere her gün ekrann.com'da verilmektedir Dizilerin ekrandaki mücadelesini bilmek isteyenler bu sayfayı takip ederek en doğru bilgilere ulaşabilir.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Son Dönemlerin Gözde Mesleği Mankenlik

Cildinizin Güzelliği Sizin Elinizde

En Faydalı Cilt Bakım Önerileri İçin Doğru Adres!