Safranbolu Fırını


 

 1940 yılında kurulmuş olan Tarihi Safranbolu Fırını site üzerinden de hizmet sunmaktadır. İsteyen kişiler sitede gerek Ramazan menüsü gerek farklı yemek menüleri sipariş etme imkanına sahiptir. Aynı zamanda sitede birçok alanda yiyecek kategorisi de bulunmaktadır.

 Yiyecek Kategorileri

 Sitede bulunan yemek kategorileri börekler, büyük pastalar, tuzlular, ekmekler, mezeler, Ramazan menüsü, tek pastalar, sarmalar-dolmalar ve tatlılar olarak ayrılmaktadır. Sipariş vermek ya da daha fazla bilgi almak isteyen kişiler https://www.safranbolufirini.com/ sitesini ziyaret ederek sipariş verebilme ya da bilgi alabilme imkanına sahiptir.

 Nerelerde Şubeleri Bulunmaktadır?

 Fırının bulunan şubeleri İstanbul-Ömerpaşa, İstanbul-Gzöcübaba, İstanbul-Feneryolu ve İstanbul-Göztepe olmak üzere şubeleri bulunmaktadır. Sipariş vermek isteyen kişiler bu şubelere uğrayarak da sipariş verme imkanına sahiptir.

 İletişim

 İletişime geçmek isteyen kişiler site üzerinde bulunan iletişim formunu doldurup göndererek iletişime geçebilmektedir. Aynı zamanda site üzerinde bulunan e-bültene e-postanızı yazarak kampanyalardan, fırsatlardan ve duyurulardan haberdar olma imkanınız da bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Son Dönemlerin Gözde Mesleği Mankenlik

Cildinizin Güzelliği Sizin Elinizde

En Faydalı Cilt Bakım Önerileri İçin Doğru Adres!