Şanlıurfa'da Araç Kiralamak İçin Tercih Etmeniz Gereken Adres: Carwingo


 

 Söz konusu şanlıurfa oto kiralama olunca akla ilk gelen adres olan Carwingo, havaalanından uygun fiyatlarla kiralama yapabileceğiniz bir oto kiralama hizmetidir. Havalimanından ulaşım sağlamak amacıyla rezervasyonunu yaptırdığınız şanlıurfa havalimanı araç kiralama hizmetlerinden memnun olmayan müşteri yok denecek kadar az.

Carwingo'dan Araç Kiralarken Bilmeniz Gerekenler

 Kiralamayı yaparken ödediğiniz ücret Standart Kiralama Ücreti olarak geçiyor ve bu ücrete kiralama bedeli, KDV ile standart sigortalar dahil ediliyor. Ödeme ekranından ekstra para ödeyerek seçebileceğiniz özelliklere araba koltuğu, adrese teslimat ve benzeri özellikler de dahildir. Ekonomik sınıf araçlarında yirmi bir yaş ve iki yıllık sürücü belgesi şartı aranırken üst ve orta sınıf araçlarda yaş sınırı yirmi beşi, ehliyet sınırı ise üç yılı buluyor. Premium araçları kiralarken ise yirmi sekiz yaş ve beş yıllık sürücü belgesi şarttır. Kiraladığınız araçlarda günlük kilometre limiti uygulanıyor, bu limitin aşıldığı durumlarda kiralama sonunda kilometre aşım bedeli ödeniyor.

Carwingo Korona Virüs Önlemlerine Uyuyor Mu?

 Her kiralama öncesinde rezervasyonu yapılan araçlar rezervasyon sahiplerine teslim edilmeden önce iyice dezenfekte edilir. Ayrıca teslim edilecek araçlarda en çok vites kolları, direksiyon, ön panel kısmı ve kapı kolları dezenfekte ediliyor. Sadece arabaların içinde veya dışında değil, çalışma ortamında da gerekli hijyen çalışmaları uygulanıyor. Çalışanlar korona virüs önlemlerine harfiyen uyar, gün içerisinde sık sık dezenfektan kullanırlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Son Dönemlerin Gözde Mesleği Mankenlik

Cildinizin Güzelliği Sizin Elinizde

En Faydalı Cilt Bakım Önerileri İçin Doğru Adres!